Pakkeliste

Hallo i luken :-)  Fra og med idag er det bare 7 dager til vi reiser ! Da er det vell snart på tide å begynne å pakke selv om Ingunn nesten allerede er ferdig så er Elisabet ikke begynnt enda.


Omtrent slik Ingunn sin koffert er.                                  Omtrent slik Elisabet sin koffert er.

Jaja, men uansett har vi fått en liten håndbok som kalles for ABC-boken hvor det står alt vi trenger å vite om språkreisen. Det står også blandt annet en pakkeliste som er det som vi MÅ ha med oss på resien. Det er jo ganske paktisk så slipper vi å glemme noe viktig!
For deg som lurer: ABC-håndboken, Adapter, Badedrakt/Badebukser, Badehåndklær (til stranden), Blokk og penn, Collage genser, Mobil og lader, Forsikringskort, Jakke, Jeans, Kamera, Membership Card, Navn/Adresse-vertsfamilien, Ordbok/Lommepalør, Pass, Penger/Bankkort, Regntøy, Reisedokumenter, Skjorte/Genser, Sko/Sandaler, Skørt/Bukse, Sportsklær, Tykk genser, Toalettsaker, T-shirt / Topp, Undertøy og vekkerklokke.

Praktisk ikke sant?  hehe..  btw, så har Elisabet verdens snilleste bestefar :o

  

Denne fikk hu og inni låg det ...... 1000 kr som hun kunne bruke i England!  sååå  tusen takk !!  :-)

Vell da er det bare avsluttningen igjen av 10. klasse før det er sommerferier og mange går sine egne veier !  Tristesaker  :-( 

Oppdateres senere !

Én kommentar

C h e r r y

21.jun.2011 kl.17:32

Nå har jeg trukket ut de to som fikk være med i blogg vs blogg! Sjekk om du er en av dem :-)

Skriv en ny kommentar

eibm

eibm

16, Vindafjord

To jenter fra Ølen som skal på språkreise til Bournemouth sommeren 2011 :-D Reisen kan du lese om her :D

Kategorier

Arkiv

hits