DisneyWorld !

Hallo alle sammen :-) Idag har vi vært i Disneyworld å det va kjempegøy !  Utrolig forbedring fra igår til idag..  I går var jo alle trøtte å leie siden vi ikke hadde fått såve skikkelig å vi fikk jo heller ikke spise skikkelig så da ble bare alt surt som da ente opp med masse klaging..   Meeen etter all reisingen er over å vi fikk en god natt søvn har vi hatt en helt super dag i disneyworld paris :D Stoooor forbedring og man føler liksom at språkreisen først begynnte på alvor idag !  I disneyworld var det mange karuseller og slikt og også mange roligere ting som man kan liskom bare slappe av å nyte parken :-)  Vi brukte mest tid på å slappe av og bare se å nyte parken. Vi tok også maaange bilder men kan jo ikke legge ut alle men her er noe av det mest viktige / spennende vi gjorde :-)
Alle på t-banen på vei til Disney og andre steder. Noen hadde ikke booket Disney for de ville heller se litt mer av byen.

Uttenfor parken. Noen av våre nye bekjente,  kooslig! 

Elisabet, Ingunn å Maria som er klare til å gå inn i parken. Meningen var egentli at fotografen skulle få med blomsterbakken av mikkemus bak oss men ikke så lett å fårstå,  dere ser den jo litt da :-)

 
Vi måtte jo seffern ta bilde med slottet til Tornerose !


Vi kastet oss på en vogn som vi trodde skulle gå litt rund omkring i parken,  men det var tydligvis feil. Toget kjørte rundt parken isteden for så vi fikk bare se baksiden av noen ting og litt ut over parken innimellom ellers såg vi bare grønne bambusplanter for det meste.  Gøy var det da likevell.


Vi så disse roligebåtene som kjørte i en elv og satte oss på..Vi møtte jo selfølgelig mange disneyfigurer og vi fikk tatt bilde med noen. Her er vi med tussi fra ole brumm. Søtt !


Noe som var en veldig kjekk opplevelse var parader som gikk inne i parken!  Da kom det et lite tog kjørende med de fleste disneyfigurene og så hadde de et danseshow midt inni. Høy og koslig musikk var en morsom opplevelse. Først var det disse små paradene som gikk ganske ofte og kl. 5 var det en skikkelig stor parade der absolutt ALLE disneyfigurene var og mange danset og sang og spilte musikk !Forensten så var det noe ganske kult! Rett før den store paraden kl. 5 så kom det et korps fra NORGE som liksom "ledet" paraden. Vi ropte og heiet selfølgelig på Norge å de hørrte oss så de blinket og vinket tilbake. Stilig sier bare jeg, hehhe..


Orker ikke å legge alle bildene fra paranden men vi filmet den så vi tror det kommer filmer i næreste framtid kanskje så kan dere se. Iallefall så er dette bilde begynnelsen på den LANGE paraden.


Til slutt på dagen kjøpte vi takeaway mat på rommet igjen. Meningen idag var at vi skulle spise på en liten resturang eller noe sånn men vi kom alt for sent hjem fra disney så den eneste butikken som var open va mc donalds. jaja,  gleder oss litt til maten i England kan du si..

Men må gå, skulle egentli legge oss klokken 11. Woopsii

God natt <3


4 kommentarer

fine bilder :)

Ilona :)

30.jun.2011 kl.01:06

ååå! misunner dere til tusen! :O hvilket "firma" reiser dere med? og hvor mye koster reisen? :)

eibm

30.jun.2011 kl.21:38

Jenny Borgen: Tusen takk :-)

eibm

30.jun.2011 kl.21:43

Ilona: Hehe :-) vi reiser med STS og reisen koster ca 20 000 ;)

Skriv en ny kommentar

eibm

eibm

16, Vindafjord

To jenter fra Ølen som skal på språkreise til Bournemouth sommeren 2011 :-D Reisen kan du lese om her :D

Kategorier

Arkiv

hits