Farvell familie, hallo hotell!

Hallo!  Nå har vi endelig fått lakt oss nedpå senga etter å ha rushpakket ned alt vi har med oss for å så springe ned i lobbyen med kofferter å bagger får vi beskjed om at vi ikke skal flytte like vell. Vi har nemlig mistet familien vår pga sykdom og er nå boende på et hotell i Bournemouth. Egentlig tror jeg vi er en av de som har det aller best her. Mange som har fått familie å sove hos klager om ganske mye alvorligt :o  såå nå sitter vi her å er litt fortvilet fordi beskjeder ikke kommer frem til alle...  For eksempel så gir kontoret hjemme i Norge beksjed om hva som har skjedd til foreldrene våre å ikke til lederene våre eller oss, så vi får jo vite litt forskjellige ting fra foreldrene våre som ikke lederene har fått vite. Ganske dårlige der ja..   Men hotellet er ganske pent til å være i England å vi koser oss sammen. Hotellet ligge ganske sentralt og det er mindre enn 3 min gangavstand til den lange stranden og det er ikke mer enn 10-15 min gangavstand til sentrum. DIGG! Etter hva vi har fått beskjed om til nå skal nok jeg å ingunn være på dette hotellet en god stund, og det synest vi er ganske greit i og med at det er så bra plassert! Vi har også gratis tråløst internett på hotellrommet så vi prøver å blogge så ofte som vi klarer :-)


Elisabet å Ingunn på båttur !

I dag har vi hatt en townwalk der vi gjkk rundt å så i byen og vi fikk se på skolen å slikt. Og i kvell var vi på disco! Det var ganske gøy, trodde egentlig det skulle være et lite disco med bare STS folk men neida, stede va stappfullt med både STS og EF studenter !  Det var en proff DJ så det var masse bra musikk og kjekke folk :D

Er ganske leie nå siden vi nesten ikke har sovet forjenatt siden vi kjørte buss fra Paris til Bournemouth. Tror vi snart kryper under dyna såå god natt :-)Her er et lite glimt av sjøen og du ser bare litt av standen helt bortest men bilde er selvtatt og ikke funnet på google enls så du kan jo se hvor fint vær vi hadde i dag. Varmt å hærligt :-)


 

2 kommentarer

Ragnhild :-)

02.jul.2011 kl.21:27

Åååå !!!! Ser / hørrest så digg ut :D e berre bittebittebittelitt misunneli :P hehe :) men dåke må kosa dåke maks vidare ;D og kom fort tebake ! <3 miss U

Astri

02.jul.2011 kl.23:02

Kos dåken masse Ingunn og Elisabet, eg e ikkje misunnelig :) Dumt dåken ikkje får beskjedar, men håpe alt fikse seg :) Og igjen, kos dåken! :)

Skriv en ny kommentar

eibm

eibm

16, Vindafjord

To jenter fra Ølen som skal på språkreise til Bournemouth sommeren 2011 :-D Reisen kan du lese om her :D

Kategorier

Arkiv

hits