Disco...

I kveld var det da klart for disco igjen. For en spennende opplevelse.... eller ikke. Men varmt var det i hvertfall, svetten rant både på de på dansegulvet og de utenfor.


Alle STS folk får egne spesialdesignede billetter.


Vi måtte ta ett bilde av oss selv i køen for å komme inn..


Folksomt sa du?

Etter en time i varmen, hadde Ingunn fått nok og ente opp utenfor discoen i frisk luft sammen med stort sett alle det andre norske, haha. Vi så på noen gutter som skatet og trodde dem var veldig kule..
Denne turen har virkelig fått en til å glede seg over det små tingene her i livet, frisk luft har aldri tidligere vært så hærlig og så nødvendig!

I morgen kan vi faktisk sove til halv 9, LYKKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 kommentarer

freelikeme

13.jul.2011 kl.00:20

digger bloggen din :D flink!

Caroline

14.jul.2011 kl.08:40

Hørtes gøy ut! Er det noen av jentene dere drar med som har kyssa osv? Som har skikkelig "draget" på guttene? Så ut som det var mange spanske folk osv der! Kos dere videre! :-))

eibm

15.jul.2011 kl.00:16

Caroline: haha, det er mange spanjoler her ja, mange innpåslitne spanjoler! Er vel ingen av jentene som har skikkelig "draget" på guttene, men de fleste danser nå litt rundt med forskjellige osv :) noen kyss har det også blitt ja, en av jentene klima med samme fyr i 40 minutter i strekk.. En av trønderjentene er utrolig betatt av spanske gutter så hver gang en litt fin spanjol er i nærheten er hun i himmelen :) :L

Skriv en ny kommentar

eibm

eibm

16, Vindafjord

To jenter fra Ølen som skal på språkreise til Bournemouth sommeren 2011 :-D Reisen kan du lese om her :D

Kategorier

Arkiv

hits